Rekry: Kiinteistöanalyytikko

05.05.2023

Nykyisen analyytikkomme siirtyessä uusiin tehtäviin haemme tiimiimme Jyväskylään, Tampereelle tai Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen

KIINTEISTÖANALYYTIKKOA

Tehtävänäsi on hankkia tietoa mahdollisista kiinteistösijoituskohteista ja analysoida niitä sekä laatia investointilaskelmia ja sijoitusmuistioita ostopäätösten tueksi. Lisäksi pääset hankkimaan, analysoimaan ja jalostamaan tietoa kiinteistömarkkinoista, kun teet markkina-analyysejä, katsauksia ja muita tarpeenmukaisia selvityksiä kiinteistö- ja sijoitusmarkkinoista. Tekemiäsi analyysejä käytetään yrityksen sisäiseen tarpeeseen, kun analysoimme mahdollisia sijoituskohteita ja -alueita sekä ulkoiseen tarpeeseen, kun viestimme näkemyksiämme kiinteistömarkkinoista ja -sijoittamisesta.

Pääset osallistumaan myös rahastojemme omistamien kohteiden arvonmääritykseen ja raportointiin. Teet tiivistä yhteistyötä salkunhoitajan, kiinteistösijoitusjohtajan ja ulkoisten kumppaneiden kanssa.

Voit olla jo kokenut tekijä tai urasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä, koska voimme muokata tehtävän sinun kokemuksen ja taustan mukaisesti sinulle sopivaksi. Tärkeintä on, että sinulla on oikea asenne uuden oppimiseen sekä halua ja kykyä kehittyä ja menestyä työssäsi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • soveltuvaa koulutusta esimerkiksi kauppakorkeakoulusta, yliopistosta tai AMK:sta
  • innostusta kiinteistö- ja sijoitusalaa kohtaan
  • huolellista ja reipasta työotetta sekä kykyä oppia uutta
  • oma-aloitteisuutta ja tiimityötaitoja
  • kykyä analysoida ja tiivistää kiinteistömarkkinoihin liittyvää tietoa
  • erinomaisia tiedon käsittely-, hankinta-, analysointi- ja raportointitaitoja
  • taitavaa Excelin ja PowerPointin hallintaa

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden kehittyä urallasi eteenpäin dynaamisessa työympäristössä. Yhdessä tekeminen on yrityksemme perusajatuksia, joten tukenasi on ammattitaitoinen ja mukava tiimi.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää lähettämällä CV:si ja motivaatiokirjeesi palkkatoiveineen osoitteeseen samlaan(at)samla.fi 28.5.2023 mennessä. Kirjoitathan sähköpostin aihekenttään ”Kiinteistöanalyytikko” ja paikkakunnan, jossa olet kiinnostunut työskentelemään. Halutessasi voit myös korvata motivaatiokirjeen videotervehdyksellä.

Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa toimitusjohtaja Hannu Saastamoiselta numerosta 040 573 7514.

Hae avointa työpaikkaa täältä