Rekry: Markkinointipäälikkö

08.05.2023

Etsimme tiimiimme Jyväskylään markkinointipäällikköä vetämään Samla Capitalin markkinointia. Markkinointipäällikkönä vastaat markkinointimme suunnittelusta ja toteutuksesta. Työhösi sisältyy keskeisesti markkinointikumppaneiden työn koordinoimista ja omatoimista käytännön toimenpiteiden tekemistä. Työn sisällön määrittelee markkinointisuunnitelma, jonka päivittämiseen markkinointipäällikkö osallistuu ja joka sisältää monipuolisesti markkinoinnin toimenpiteitä eri kanavissa.

Tässä tehtävässä menestyy omatoiminen ja aikaansaava osaaja, jolla on kyky edistää käytännön asioita ja johtaa projekteja suunnitelmallisesti eteenpäin.

Tarjoamme sinulle toisiaan tukevan työympäristön ja turvallisen työyhteisön kasvuyrityksessä, jossa yhdessä tekeminen on perusarvo. Meillä saat myös itse vapauden kasvaa, kehittyä ja vaikuttaa. Tiiviimmin tulet työskentelemään perustajamme Samppa Lajusen ja myyntitiimimme kanssa. Olemme kunnianhimoinen, sitoutunut ja monipuolisista osaajista koostuva 16 työntekijän porukka. Yhteisöllisyydestä ja työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtimisen priorisoimme korkealle – siitä kertovat myös vuosittaiset työtyytyväisyystutkimuksien tulokset. Onnistumme, erehdymme ja kasvamme työssämme yhdessä!

Tarjoamme sinulle tilaisuuden monipuolisen urapolun rakentamiseen ja ammatilliseen kasvuun. Voit työskennellä joustavasti etänä tai paikan päällä toimistollamme Jyväskylän keskustan sydämessä tilanteen ja tarpeen mukaan. Haluamme ottaa markkinoinnissamme seuraavan askeleen – emmekä malta odottaa, että pääsemme kuulemaan sinusta lisää!

Hae tehtävää lähettämällä CV:si ja motivaatiokirjeesi palkkatoiveineen PDF-muodossa osoitteeseen samlaan(at)samla.fi 28.5.2023 mennessä. Halutessasi voit myös korvata motivaatiokirjeen videotervehdyksellä. Kirjoitathan sähköpostin aihekenttään ”Markkinointipäällikkö”.

Hae avointa työpaikkaa täältä