Salkunhoitajan ja toimitusjohtajan roolien vaihto monipuolisen sisäisen asiantuntemuksen edistämiseksi

16.08.2023

Hannu ja Samppa elokuu 2023

Salkunhoitaja Hannu Saastamoinen (vas.) ja toimitusjohtaja Samppa Lajunen elokuussa 2023 Samlan Jyväskylän toimistolla.

* * *

Samla Capital Oy:n syyskausi käynnistyy sisäisillä muutoksilla monipuolisen asiantuntemuksen edistämiseksi.  

Samla Capital Oy:n toimitusjohtajaksi on 1.8.2023 nimitetty perustaja Samppa Lajunen. Aikaisemmin toimitusjohtajana toiminut Hannu Saastamoinen otti samalla vastaan uuden tehtävän salkunhoitajana. Uudet tehtävät ovat kummallekin heidän toiveidensa ja Samla Capital Oy:n kasvutavoitteiden mukaiset.  

“Vaihdoimme Hannun kanssa päikseen titteleitä. Tähän on kolme syytä. Ensimmäinen on se, että koimme viiden vuoden jälkeen hyväksi kierrättää tehtäviä, että saamme tuoretta näkökulmaa asioihin. Toisekseen Hannu on vastannut aiemminkin toimitusjohtajana olemassa olevien sijoituskohteiden hoitamisesta. Nyt nimityksen jälkeen salkunhoitajan titteli vastaa paremmin tätä roolia, jota Hannu on jo aiemmin tehnyt. Kolmanneksi minä pääsen toimitusjohtajan tittelin alla kehittämään laajemmalla otteella yhtiötä kohti visiotamme Suomen parhaana kiinteistörahastojen hoitajana”, kuvailee perustaja ja toimitusjohtaja Samppa Lajunen. Samppa perusti kiinteistösijoitusyhtiö Samla Capital Oy:n vuonna 2015. 

”Intohimo kiinteistösijoittamiseen on vienyt minua eteenpäin tähän saakka ja samalla asenteella lähden tavoittelemaan asiakkaillemme sijoitustuottoja salkunhoitajana”, kertoo salkunhoitaja Hannu Saastamoinen. Hannu toimi Samla Capital Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2018 alkaen. Toimitusjohtajana hän hoiti myös sijoituskohteisiin liittyviä asioita, joten täysin uutta ei roolin sisältö hänelle kuitenkaan ole. 

Samlan tiimi onnittelee uusiin tehtäviin nimitettyjä.

Lisätiedot ja lehdistön yhteydenotot:

Samppa Lajunen 

Toimitusjohtaja 

Samla Capital Oy 

samppa.lajunen@samla.fi 

puh. 040 5552638