Samla Capital panostaa kasvuun ja parempaan palveluun – viisi uutta rekrytointia

15.09.2020

“Tavoittelemme hallinnoitavien pääomien moninkertaistumista nykyisestä 106 miljoonasta eurosta tulevina vuosina. Uudet työntekijät auttavat meitä saavuttamaan tämän tavoitteen”, toimitusjohtaja Hannu Saastamoinen sanoo.

Vahvasti kasvava Samla Capital parantaa sijoittaja-asiakkaiden ja toimitilavuokralaisten palveluitaan viidellä uudella rekrytoinnilla.

Yhtiön toimitusjohtajan Hannu Saastamoisen mukaan yhtiöllä on toimiva strategia, joka on mahdollistanut kasvun niin hallinnoitavien pääomien ja kiinteistöjen määrän kasvussa kuin sijoittaja- ja vuokralaisasiakkaidenkin määrässä.

Kesän aikana yhtiö on esimerkiksi hankkinut osan kokkolalaisesta Chydenia -kauppakeskuksesta ja lähes kokonaisen korttelin Helsingin Kruununhaasta mittavaa hotellihanketta varten.

“Tavoittelemme hallinnoitavien pääomien moninkertaistumista nykyisestä 106 miljoonasta eurosta tulevina vuosina. Uudet avainhenkilöt auttavat meitä saavuttamaan tavoitteemme ja tukevat palvelutason kehittymistä”, hän sanoo.

Uusista vastuuhenkilöistä asiakkuuspäällikkö Matti Heikkinen (KTK) vastaa sijoittaja-asiakkaiden asiakassuhteiden hoidosta ja kehittämisestä. Hiihdon MM-kultamitalistinakin tunnettu Heikkinen on aiemmalla työurallaan tehnyt töitä huippu-urheilun parissa 17 vuoden ajan. Talouselämän ja yhteiskunnallisten asioiden seuraaminen on kuulunut Matin arkirutiineihin 2000-luvun alusta lähtien.

“Työtapani perustuu aina aktiiviseen vuorovaikutukseen ja ihmisten kuuntelemiseen. Haluan rakentaa ja kehittää Samlan asiakassuhteita molemminpuolisen arvon tuottamiseksi”, hän sanoo.

Uutena sijoituspäällikkönä aloittaa B2B-myynnin ammattilainen Markku Mattila. Hänen vastuualueena on uusien sijoittaja-asiakkaiden hankinta ja sijoittajasuhteet.

”Minulla on ollut ilo olla rakentamassa yhtä Suomen alansa parasta tukkumyyntiporrasta ja viime vuodet yrittäjänä luotsaamassa omaa yritystäni”, hän sanoo.

Mattila on toiminut myös senior salkunhoitajana rahoitusalalla.

”Haluan asiakkaan aina ymmärtävän, että olemme samaa joukkuetta. Yksin on vaikea onnistua, mutta yhdessä pystymme ja pääsemme tavoitteisiin kovan työn kautta.”

Toimitilavuokralaisten asiakkuuksista vastaa vuokrauspäällikkö Ilari Joensivu (tradenomi). Ilari on toiminut kiinteistöalalla myynnin ja asiakaspalvelun parissa. Aikaisemmin hän on vastannut Kojamolla asuntojen ja liiketilojen vuokraamisesta sekä toiminut kiinteistöjen isännöintitehtävissä Tampereella.

Ilari on tottunut tekemään tavoitteellista työtä ihmisten parissa. Ilarin vahvuuksia tulevassa työtehtävässä on johdonmukaisuus, ennakkoluulottomuus sekä sosiaalinen luonne.

Analyytikkoharjoittelija Jori Leppänen (KTM) avustaa Samla Capitalissa salkunhoitajaa ostokohteiden ja kehityshankkeidenkin analysoinnissa.

Ennen Samla Capitalia Leppänen on työskennellyt Colliersilla vuokrahallinnon tehtävissä. Jorin vahvuus tehtävässä on huolellinen ja analyyttinen työskentelyote.

Lokakuussa Samla Capitalissa aloittaa myös uusi kiinteistöassistentti Marjukka Jokinen, joka on viimeiset vuodet työskennellyt asunto- ja kiinteistöyhtiöiden taloushallinnon parissa. Sijoittajat ja vuokralaiset saavat Marjukasta hyväntuulisen, rauhallisen, tunnollisen ja tehokkaan yhteistyökumppanin.

Lisätiedot:
Hannu Saastamoinen, toimitusjohtaja, Samla Capital, hannu.saastamoinen@samla.fi, 040 573 7514