Rekry: assistentti

11.01.2023

Voimakkaassa kasvussa oleva kiinteistösijoittamiseen erikoistunut Samla Capital etsii kasvavaan joukkoonsa Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen

ASSISTENTTIA

 

Tämä on erinomainen mahdollisuus myös alalla vasta kannuksiaan hankkivalle tekijälle tulla mukaan osaksi yrityksen kasvutarinaa ja päästä kiinteistösijoittamisen ammattilaisten oppiin kasvamaan alan seuraavaksi tähdeksi!

Työtehtäviisi kuuluvat talous- ja hallintoasioiden tukitehtävät, asiakirjojen ja pöytäkirjojen valmistelu, yleiset toimistotehtävät ja asiantuntijoidemme avustaminen erilaisissa tapauskohtaisissa asioissa. Vastaat myös sijoittaja-asiakkaiden tuntemiseen ja tunnistamiseen liittyvistä tehtävistä. Teet tiivistä yhteistyötä erityisesti talous- ja hallintopäällikön sekä toimitusjohtajan kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää työtä pelkäämätöntä asennetta, tiimityötaitoja, nykyaikaisia IT-taitoja sekä kykyä hoitaa tehokkaasti ja asianmukaisesti vastuullesi kuuluvat työtehtävät. Eduksesi on aikaisempi kokemus tai koulutus vastaavista tehtävistä tai kiinteistöalalta, mutta tämä ei ole niin välttämätöntä kuin oikea asenne, innostus ja kyky oppia!

Olet henkilönä toimeen tarttuva, yhteistyökykyinen, aktiivinen ja omaat kiinnostusta kiinteistö- ja sijoitustoimialaan. Sinulla on oikea asenne uuden oppimiseen sekä halua kehittyä ja menestyä työssäsi ylittämällä asetetut tavoitteet.

Tarjoamme sinulle hyvät mahdollisuudet kehittyä urallasi eteenpäin dynaamisessa työympäristössä. Yhdessä tekeminen on yrityksemme perusajatuksia, joten tukenasi on ammattitaitoinen ja mukava tiimi. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja muut hyvät henkilöstöedut. Työn aloitus voidaan sopia joustavasti sinun toiveesi mukaan.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää lähettämällä CV:si ja motivaatiokirjeesi palkkatoiveineen PDF-muodossa osoitteeseen samlaan(at)samla.fi 31.1.2023 mennessä. Kirjoitathan sähköpostin aihekenttään ”Assistentti”.

Lisätietoja saat tarvittaessa Samla Capitalin talous- ja hallintopäälliköltä Marjukka Jokiselta numerosta 050 303 6701.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten teethän hakemuksen heti, jos kiinnostuit!

 

Tutustu Samlalaisiin