Rekrytoimme: Sijoituspäällikköjä

11.01.2023

Voimakkaassa kasvussa oleva kiinteistösijoittamiseen erikoistunut Samla Capital etsii kasvavaan joukkoonsa Helsinkiin, Jyväskylään, Tampereelle tai Turkuun vakituiseen työsuhteeseen

SIJOITUSPÄÄLLIKKÖJÄ

Tämä on erinomainen mahdollisuus myös alalla vasta kannuksiaan hankkivalle tekijälle tulla mukaan osaksi yrityksen kasvutarinaa ja päästä kiinteistösijoittamisen ammattilaisten oppiin kasvamaan alan seuraavaksi tähdeksi!

Työtehtäviisi kuuluvat sijoittaja-asiakkaiden hankinta hallinnoimiimme kiinteistörahastoihin ja sijoittaja-asiakkaiden asiakassuhteiden hoito. Hoidat itsenäisesti sijoittajahankintaan liittyvät tehtävät neuvottelemisesta toteutukseen saakka kehittävällä ja myynnillisellä otteella. Tehtävänäsi on kerätä sijoittajilta varoja kiinteistörahastojemme sijoitettavaksi sekä varmistaa hankkimiesi ja nykyisten sijoittajien asiakastyytyväisyys. Löydät omatoimisesti potentiaalisia sijoittajia, joita kontaktoit ja tapaat aktiivisesti. Kykenet käymään tuloksekkaita sijoitusneuvotteluita itsenäisesti sekä hoitamaan sopimusten teon ja tarvittavat asiaan liittyvät muutkin työt tehokkaasti. Teet tiivistä yhteistyötä erityisesti muun myyntitiimimme kanssa, johon kuuluu myyntijohtaja ja kaksi sijoitusjohtajaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ennen kaikkea energistä ja myynnillistä asennetta sekä intoa sijoitusmyyntiin. Odotamme sinulta myös työtä pelkäämätöntä asennetta, tiimityötaitoja, nykyaikaisia IT-taitoja sekä kykyä hoitaa tehokkaasti ja asianmukaisesti asiakkuuksien hoitoon ja tuntemiseen liittyvät velvoitteet.

Olet henkilönä sosiaalisesti aktiivinen ja neuvottelutaitoinen eikä verkostoituminenkaan ole sinulle vierasta. Tärkeintä on, että sinulla on tuloshakuista myynti- ja palvelutahtoa, oikea asenne uuden oppimiseen sekä halua kehittyä ja menestyä työssäsi ylittämällä asetetut tavoitteet. Pääsääntöisesti myyntialueesi keskittyy työpaikan sijaintikaupungin vaikutusalueelle, mutta tarvittaessa olet valmis liikkumaan muissakin Suomen kasvukeskuksissa.

Tarjoamme sinulle hyvät mahdollisuudet kehittyä urallasi eteenpäin dynaamisessa työympäristössä. Yhdessä tekeminen on yrityksemme perusajatuksia, joten tukenasi on ammattitaitoinen ja mukava tiimi. Työtilat sijaitsevat kaupungin keskustassa, jonka lisäksi käytössämme ovat joustavat etätyökäytännöt. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, joka koostuu kiinteästä palkasta ja sijoittajahankinnan onnistumiseen liittyvästä tulospalkkiosta sekä muista hyvistä henkilöstöeduista. Työn aloitus voidaan sopia joustavasti sinun toiveesi mukaan.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää lähettämällä CV:si ja motivaatiokirjeesi palkkatoiveineen PDF-muodossa osoitteeseen samlaan(at)samla.fi 28.2.2023 mennessä. Kirjoitathan sähköpostin aihekenttään ”Sijoituspäällikkö” ja paikkakunnan, jossa olet kiinnostunut työskentelemään.

Lisätietoja saat tarvittaessa Samla Capitalin myyntijohtajalta Tapio Lyytiseltä numerosta: 050 401 1954.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten teethän hakemuksen heti, jos kiinnostuit!

 

 

 

Tutustu Samlalaisiin