Samla Masters 2023 pelattiin elokuussa Laukaassa

31.08.2023

Samla Masters 2023 golfkisan voittaja on…..!

Samla Masters 2023 pelattiin jälleen Laukaassa, Laukaan Peurunka Golfin kentällä. Sää oli perinteinen Suomen kesää edustava osittain tihkuinen, osittain kuiva ja osittain jatkuvamman oloista sadetta sisältänyt päivä, josta kunnon golffarit tokaisivat päivän päätteeksi, että: ”Eihän se sitten paljoa edes satanut!” Sateisesta aamusta huolimatta hymyssä suin Laukaaseen kokoontunut kilpailijajoukko osti sadevarusteita LPG:n kaupasta vielä ennen aamupalaa.

Samlan tapahtuman aamupalatilaisuudessa luovutettiin vihreät takit US Mastersista lainatun perinteen mukaisesti edellisen vuoden voittajalle ja kunnioitettiin edellisten vuosien voittajia. Vihreää takkia olivat luovuttamassa tapahtuman kutsuvieraat,  suomen menestynein golffari Mikko Ilonen sekä golfliiton entinen puheenjohtaja Antti Peltoniemi.

Lasilliset kuohuvaa           Vihreän takin luovutus

Muita US Mastersin kanssa yhteisiä perinteitä on se, että Samla Mastersiakin on pelattu samalla kentällä – nyt jo seitsemättä kertaa. Aamulla kuultiin myös Sampan katsaus mahdollisuuksien hyödyntämisestä kiinteistömarkkinassa. Kuohuvalasien kuplilla hämättiin sadetta ja paikalla tsemppaamassa olleet golfammattilaiset Mikko Ilonen, sekä LPGn omat  Kim Kujala ja Petri Parviainen kertoivat omat parhaat vinkkinsä päivän peliin ja erikoiskilpailuihin. Mikon ohjeet kiteytyivät tahdon voimaan: ”Sitä pitkää draivia pitää haluta tarpeeksi ja sitten lähteä sitä hakemaan.” Päivän peleissä pisintä draivia halusi lopulta tarpeeksi Olli-Pekka Lassila, onnittelut!

Viimeistään US Mastersissa aikoinaan mm. Tiger Woodsin kanssa samassa ryhmässä pelanneen Mikko Ilosen vetämässä lämmittelyssä viimeisetkin unen rippeet karisivat pelaajien silmistä ja väsymys ranteista.

    Ykkösväylän tekniikkaa

Itse peliin lähdettiin yhteislähdöllä klo 10.30. Varsinaisessa kisassa pelimuotona oli pistebogey. Energiajuomaa ja proteiinipatukoita kului, kauniit järvimaisemat antoivat mielelle lepoa ja erityisesti tiukka saariväylä koetteli kokeneimpienkin pelaajien taitoja sopivalla haastavuudellaan.

Tapahtumaan olivat tervetulleita myös lajiin tutustujat, kokeilijat tai Green Cardin suorittajat. Tässäkin porukassa koettiin onnistumisen iloa Kim Kujalan johdolla. Kim totesi jokaisen päässeen lajiin kiinni jollain tasolla ja saattoipa käydä niin, että golfkärpänen puraisi osaa tämänkin vuoden aloittelijoista, kuten on käynyt aiempina vuosina: tänäkin vuonna kisaamassa oli aiempien vuosien kokeilijoita.

Tämän vuoden tuloksiin!

Samla Masters 2023 -golfkilpailun palkitut ovat:

  • 1. sija: Mikko Savolainen
  • 2. sija: Sami Sabour
  • 3. sija: Ari Kinnunen

Voittaja + prot            Voittajakolmikko Samla Masters 2023

  • Pisin draivi: Olli-Pekka Lassila
  • Suorin veto: Katja Talvela
  • Lähimmäksi lippua: Jaakko Koponen

Samlalaiset onnittelevat kaikkia voittajia, kiittävät jokaista osallistujaa mukanaolosta ja erityinen hatunnosto lajin pariin ensi kertaa tutustuneille. Voittajakolmikko pääsevät kaikki nauttimaan The Hotel Marian Helsinkiin joulukuussa valmistuvan luksushotellin elämyksistä.

Samla Masters on vuosittainen Samla Capitalin asiakkailleen ja tärkeille sidosryhmän jäsenille järjestettävä kutsuperusteinen golfkisa. Varmin tapa saada kutsu tapahtumaan on ryhtyä Samla Capitalin sijoittaja-asiakkaaksi. Valitse neljästä rahastostamme, Samla Toimitilat, Samla Asunnot, Samla Toimitilat II ja Samla Hotels, sinua eniten kiinnostavat ja ota yhteyttä sijoitusmyyntiimme alla olevalla lomakkeella, niin keskustellaan lisää.