Sijoita Samlaan

Samlan hallinnoimien rahastojen avulla voit sijoittaa kiinteistöihin, joista saat tuottoa vuokratuottojen ja kiinteistöjen kehittämisestä tulevan tuoton kautta. Valittavanasi on Samla Toimitilat, Samla Asunnot ja Samla Hotels.

Ota yhteyttä →

Rahastomme

Hallinnoimme neljää kiinteistöihin sijoittavaa vaihtoehtorahastoa, Samla Toimitilat Ky:tä, Samla Toimitilat II Ky:tä, Samla Asunnot Ky:tä ja SC Hotels I Ky:tä, joiden tekemien sijoitusten arvo on yli 155 miljoonaa euroa. Rahastot omistavat kohteemme, mutta Samla Capital hoitaa kaiken kohteiden hallinnointiin liittyvän työn. Hallinnoinnista vastaa keskenään tiiviissä yhteistyössä ostotiimi, kiinteistötiimi, vuokraustiimi ja taloustiimi, tekemisen ytimessä on siis 16 henkilön operatiivinen tiimimme, jota laaja ulkoinen asiantuntijaverkosto täydentää.

Samla Asunnot

Samla Asunnot

Samla Asunnot Ky sijoittaa noin puolet rahaston varoista vuokra-asuntoihin yli 50 000 asukkaan kaupungeissa ja noin puolet asuntokehityshankkeisiin kasvukeskuksissa.

Lue lisää rahastosta →
Samla Toimitilat II

Samla Toimitilat II

Samla toimitilat II Ky sijoittaa 3–20 M€:n kokoluokassa oleviin toimitilakohteisiin suomalaisissa kasvukeskuksissa ja Tallinnassa. Tavoitteena on, että noin puolet sijoituksista ovat kassavirtakohteita ja maksimissaan puolet kehityskohteita.

Lue lisää rahastosta →
Samla Toimitilat

Samla Toimitilat

Samla Toimitilat Ky keskittyy 1–10 M€:n kokoluokan toimitilakohteisiin suomalaisten kasvukeskuksien talousalueilla pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Lue lisää rahastosta →
Samla Hotels

Samla Hotels

Samla Hotelsin (SC Hotels I Ky) sijoituskohteena ovat Pohjoismaiset hotellikiinteistöt 10-100 miljoonan euron kokoluokassa, jotka sijaitsevat Suomessa sekä muissa Pohjoismaissa että Baltiassa.

Lue lisää rahastosta →

Oletko kiinnostunut sijoittamaan?