Sponsorointi ja lahjoitukset

Samla Capital tekee valikoidusti sponsorointia ja lahjoituksia tällä sivulla esiteltyjen periaatteiden mukaisesti ja tapauskohtaisesti harkiten.

Ota yhteyttä
Sports track picture by Jan Van der Wolf

Sponsorointi

Sponsorointi on Samlassa vastikkeellista toimintaa, jossa päätökset perustuvat molemminpuoliseen hyötyyn. Painotamme yhteistyökohteen soveltuvuutta markkinointiviestintämme tarpeisiin ja sitä kautta tulevaa kaupallista vastinetta.

Lahjoitukset

Lahjoituksia teemme harkinnan mukaan noin kerran vuodessa. Lahjoitukset eivät nimensä mukaan vaadi vastinetta. Lahjoitusten tekemisen pääasiallisena perusteena on mahdollisuus auttaa paikoissa, joissa apua tarvitaan eniten. Painopisteenä Samlassa on kehitysmaiden rakentamiseen, kiinteistöihin tai yhteiskunnan toimimiseen liittyvät hankkeet. Toimimme mielellämme kumppaneiden kautta, jotka voivat varmistaa hankkeiden toteutumisen.

Vapaamuotoiset hakemukset voi osoittaa Samla Capitalille osoitteeseen: info@samlacapital.fi.

Samla Capital lahjoitti varoja kyläkaivon rakennushankkeeseen Keniaan

Kachiliwan kylä sijaitsee Keniassa Baringon piirikunnassa. Baringo on hyvin köyhää ja kuivaa aluetta, ja pahimpina kuivuuskausina kunnon sadetta ei saada yli kahteen vuoteen.

Kaivo palvelee monia käyttötarkoituksia: juomavesi, puhtaus ja maanviljely, josta hyötyy koko yhteisö.

Hankkeen kumppanina toimii Fida Internationalin yhteistyösopimuksen puitteissa voittoa tavoittelematon järjestö Water for the World (W4W), joka rakentaa kokonaisvaltaisia vesisysteemeitä Kenian kuivilla alueilla.

hero main building
hero main building

Samla Capital rahoitti koulun rakentamisen 200 lapselle Bangladeshiin

Elokuussa 2017 Myanmarin armeijan hyökkäys rohingyamuslimien kyliin pakotti satoja tuhansia rohingyoita jättämään kotinsa ja pakenemaan vainoa ulkomaille. Valtaosa heistä asettui asumaan Etelä-Bangladeshissa sijaitsevaan Cox’s Bazariin, jonne nousi maailman suurin pakolaisleiri Kutupalong vain muutamassa kuukaudessa. Kutupalongin leirissä asuu noin 600 000 ihmistä, ja sen lähistöllä on useita pienempiä rohingyojen kyliä.

Rahoitimme lahjoituksena Fida Internationalin kautta Kutupalongin pakolaisleirin viereen 200 lapsen koulurakennuksen, joka valmistui syyskuussa 2020. Koulun rakentamisesta ja toiminnasta vastaavat Fidan paikalliset yhteistyökumppanit. Uusi koulurakennus laajentaa alueen nykyisen koulun tiloja kahden luokkahuoneen, toimiston ja majoitustilojen verran. Koulussa pakolaisleirin lapset saavat toivottua suojaa, turvaa ja opetusta, joka tukee lasten tulevaisuutta.

Samla Capital mukana kannustamassa nuoria

Liikunta ja urheilu on lähellä Samlan omistajien sydäntä – onhan yksi perustajistammekin entinen olympiahiihtäjä. Haluamme auttaa ihmisiä löytämään liikkumisen parantavan voiman ja liikkumisen ilon sekä auttaa nuoria, kunnianhimoisia urheilijan alkuja pääsemään eteenpäin tavoitteissaan. Tuemme paikallisia urheiluseuroja, ja osallistumme aktiivisesti urheilumaailman varainhankintaan ja sponsorointiin.

Samla Capital jakoi keväällä 2019 yli sata stipendiä Jyväskylän alakoululaisille. Stipendeillä haluamme olla mukana kannustamassa nuoria koulunkäynnissä ja tsemppaamassa heitä saavuttamaan ja ylittämään asetetut tavoitteet.

hero main building

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää vaihtoehdoista.