Kiinteistöjä moneen eri tarkoitukseen

Tarjoamme vuokralaisillemme kiinteistöjä asunnoista työtiloihin ja hallitiloista pientoimistoihin. Jos meiltä ei löydy tarvitsemaasi, voimme räätälöidä tiloja tarpeidesi mukaan tai investoida kokonaan uusiin. Ole yhteydessä, niin etsitään teille sopivat tilat.

Ota yhteyttä

Toimitilojen vuokraus

Samlan rahastoilla on omistuksessa monenlaisia kiinteistöjä, joiden vuokraamisesta vastaamme. Omistuksessa on mm. päiväkoteja, liiketiloja, logistiikkahalleja ja toimistotaloja.

Toimistotalot hoidamme konttorit.fi-konseptin alla, jonka kautta pystymme tarjoamaan käyttäjille tilaratkaisujen lisäksi myös työn tehokkuutta ja työhyvinvointia lisääviä palveluita. Katso vapaana olevat tilat: www.konttorit.fi

Mikä tarpeesi onkaan, ole meihin yhteydessä, niin etsitään yhdessä teille sopivat tilaratkaisut – tai rakennetaan kokonaan uudet tilat.

Ota yhteyttä

Photo of Ilari Joensivu

Vuokrauspäällikkö

Ilari Joensivu

ilari.joensivu@samla.fi

+358 45 861 3088

Photo of Ilari Joensivu

Ilari Joensivu

Vuokrauspäällikkö

ilari.joensivu@samla.fi
+358 45 861 3088

Ilari vastaa toimitilojen vuokrauksesta sekä vuokralaisten asiakassuhteiden hoitamisesta ja kehittämisestä.

Ilari on toiminut kiinteistöalalla myynnin ja asiakaspalvelun parissa. Hän on aikaisemmin vastannut Kojamo Oyj:llä asuntojen sekä liiketilojen vuokraamisesta ja toiminut Kojamon kiinteistöjen isännöinti tehtävissä Tampereella.

Ilari suoritti Bachelor of Business Administration -tutkinnon ja valmistui Satakunnan Ammattikorkeakoulusta vuonna 2016, pääaineenaan international business & marketing logistics.

Kokemus kiinteistöalalta sekä positiivinen asenne ja tiimityötaidot tekevät Ilarista tehokkaan yhteistyökumppanin.

Vapaa-ajallaan Ilari lukee ja opiskelee sijoittamisesta. Harrastuksina ovat sulkapallo Mansen Sulka Ry:ssä ja treenaaminen aktiivisesti kuntosalilla.

Photo of Tapio Lyytinen

Myyntijohtaja

Tapio Lyytinen

tapio.lyytinen@samla.fi

+358 50 401 1954

Photo of Tapio Lyytinen

Tapio Lyytinen

Myyntijohtaja

tapio.lyytinen@samla.fi
+358 50 401 1954

Tapio vastaa Samla Capitalissa sijoittajasuhteista sekä toimitilojen vuokraustoiminnasta.

Tapio on toiminut työurallaan myynnin ja asiakaspalvelun sekä, myynnin- että asiakkuuksien johtamisen parissa. Hän on työskennellyt ManpowerGroupissa palveluliiketoiminnan asiakashankinnassa, myynnin- ja asiakkuuksien johtamisen tehtävissä viimeisen 13 vuoden ajan. Hän kuului myös ManpowerGroup Contact Center Oy:n operatiiviseen johtoryhmään viimeiset 8 vuotta. Tapio valmistui vuonna 2011 kauppatieteen maisteriksi Jyväskylän yliopistosta , aineina laskentatoimi, rahoitus ja johtaminen. Aikaisemmat liiketalouden opinnot ammattikorkeakoulussa ja yliopistossa luovat hyvän kehitysalustan kiinteistösijoittamisen maailmaan. Urheilu-uran ja opiskelujen aikana muodostui vahva kipinä ihmisten kanssa yhdessä tekemiseen, vuorovaikutukseen ja sitä kautta myynninmaailmaan.

Työn ohella vapaa-aika kuluu perheen ja liikunnallisten aktiviteettien mm. golffin, koripallon ja metsästyksen parissa.

Asuntojen vuokraus

Samla Asuntojen omistamat asunnot vuokrataan pääasiassa asuntokohtaisten vuokrausilmoitusten kautta.

Voit hakea asukkaaksi Samla Asuntojen omistamaan asuntoon täältä löytyvän asuntohakemuksen kautta.

Asuntohakemus

Ota yhteyttä

Photo of Emmi Korpela

Asuntojen vuokraus ja myynti

Emmi Korpela

emmi.korpela@samla.fi

+358 45 121 2965

Photo of Emmi Korpela

Emmi Korpela

Asiakaspalvelupäällikkö, asuntojen vuokraus ja myynti

emmi.korpela@samla.fi
+358 45 121 2965

Emmi vastaa Samlalla asuntojen myynnistä ja -vuokrauksesta sekä vuokravalvonnasta. 

Aiemmissa työtehtävissään mm. Retta Asuntovuokrauksella Emmi on toiminut vuokravälittäjänä hoitaen useampaa asiakkuutta, joihin kuului vakuutusyhtiöitä sekä valtakunnallisia asuntorahastoja. Suomen Vuokrakodeilla toimistopäällikkönä Emmi vastasi laaja-alaisesti toimiston päivittäisistä asioista, asiakaspalvelusta ja ennen muuta hoiti asuntovuokrauksen koko laajan ja monipuolisen tehtäväkentän. Emmi on osallistunut aktiivisesti uudisrakentamisen eri vaiheisiin työmaakokouksista, ennakkomarkkinoinnista asuntojen luovutuksiin.

Kiinteistöalan jatkuvasti muuttuva ja uudistuva tehtäväkenttä, höystettynä sopivasti rutiineilla, ylläpitää Emmin innostusta alalla.

Emmi on valmistunut tradenomiksi Tampereen ammattikorkeakoulusta 2006, pääaineenaan yrittäjyys. Hän on laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV) ja laajentanut ammattiosaamistaan myös sisustusalan opinnoilla.

Vapaa-aika kuluu perheen ja liikuntaharrastusten, kuten juoksun, hiihdon ja laskettelun parissa. Emmi seuraa aktiivisesti myös sisustukseen liittyviä kanavia, vaikuttajia ja julkaisuja.

Olen kiinnostunut vuokraamaan toimitilan

Jätäthän yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.