Webinaarisarja kiinteistösijoittamisesta

Järjestämme syväluotaavia kiinteistösijoittamiseen liittyviä webinaareja. Webinaareissa esiintyy Samla Capitalin perustaja ja salkunhoitaja Samppa Lajusen lisäksi vierailevia alan asiantuntijoita. Ota tämä sivu seurantaan ja ilmoittaudu webinaareihimme!

Ilmoittaudu webinaariin

TOUKOKUU to 11.5.2023 klo 12.00–13.00

Huippu-urheilu ja sijoittaminen – mitä yhteistä niillä on?

Huippu-urheilusta sijoitusbisnekseen – millainen on ollut Samppa Lajusen ja Juha Peltolan matka urheilu-uran huippuvuosista nykyiseen työhön sijoitusmaailmassa? Toukokuun webinaarissa Sampan vieraaksi saapuu suunnistuksen maailmanmestari Juha Peltola. Nykyään Juha toimii pääomasijoitusyhtiö Vaaka Partnersin toimitusjohtajana ja vastaa yrityksen sijoittajasuhteista.

Webinaarissa syvennymme keskustelemaan huippu-urheilun, sijoittamisen ja menestyksen anatomiasta. Millaisia oppeja kaksikko on tuonut huippu-urheilusta ammattimaiseen sijoittamiseen ja mikä on menestyksen salaisuus? 

hero main building

Webinaarissa vastaamme mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitä yhteistä on ammattimaisella sijoittamisella ja huippu-urheilulla?
  • Mitkä ovat menestymisen edellytykset huippu-urheilussa ja mitkä tekijät ovat vaikuttaneet siihen, missä pisteessä Samppa ja Juha ovat nyt?
  • Millaisia oppeja huippu-urheilu on tarjonnut sijoittamiseen?
  • Mikä erottaa keskinkertaisen tekemisen huippusuorituksesta?
  • Miten voit nousta huipulle omassa lajissasi – oli se sitten urheilu tai sijoittaminen?
  • Millaisia luonteenpiirteitä ja vahvuuksia vaaditaan menestykseen huippu-urheilussa ja sijoittamisessa?
  • Mitä epäonnistumiset ovat opettaneet menestyksestä?

Lämpimästi tervetuloa! Webinaari on maksuton ja ilmoittautuneille lähetetään tallenne webinaarin jälkeen.

Samppa Lajunen

Samppa Lajunen

Samppa Lajunen on kiinteistösijoittamiseen keskittyneen Samla Capitalin perustaja ja salkunhoitaja sekä yhdistetyn hiihdon olympiavoittaja. Työssään Samppa on rakentanut neljän eri kiinteistörahaston sijoitussalkut vuosien 2015-2022 aikana ja johtanut liiketoimintaa Samla Capitalin hallituksen puheenjohtajana.

Juha Peltola

Juha Peltola

Juha Peltola on pääomasijoitusyhtiö Vaaka Partnersin toimitusjohtaja ja suunnistuksen maailmanmestari. Hän on ollut pääomasijoittajana useiden yhtiöiden hallituksissa rakentamassa suomalaisia menestystarinoita, kuten Musti Group ja Reima. Tällä hetkellä Vaakan 14 yhtiön yhteenlaskettu liikevaihto on yli 900 miljoonaa euroa, käyttökate yli 80 miljoonaa euroa ja yhtiöt työllistävät yhteensä yli 3000 ammattilaista. Juha on toiminut mm. Pääomasijoittajat ry:n puheenjohtajana ja Euroopan pääomasijoitusyhdistyksen (Invest Europe) Midmarket Councilin jäsenenä vuosina 2015-2021.

Ilmoittaudu webinaariin

Ilmoittaudu tästä to 11.5. klo 12-13 järjestettävään webinaariin "Huippu-urheilu ja sijoittaminen – mitä yhteistä niillä on?"