Yhteystiedot

Ota yhteyttä

 

Sijoittamiseen ja sijoituksiin liittyvissä asioissa otathan yhteyttä:
Tapio Lyytinen

 

Toimitilojen vuokraukseen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä:
Ilari Joensivu

 

Asuntojen myynti- ja vuokrausasioissa otathan yhteyttä:
Emmi Korpela

 

Kohteiden myyntiin liittyvissä asioissa otathan yhteyttä:
Jaakko Koponen

 

Laskutus- sekä talousasioissa otathan yhteyttä:
Marjukka Jokinen

Ota yhteyttä

Photo of Tapio Lyytinen

Myyntijohtaja

Tapio Lyytinen

tapio.lyytinen@samla.fi

+358 50 401 1954

Photo of Tapio Lyytinen

Tapio Lyytinen

Myyntijohtaja

tapio.lyytinen@samla.fi
+358 50 401 1954

Tapio vastaa Samla Capitalissa sijoittajasuhteista sekä toimitilojen vuokraustoiminnasta.

Tapio on toiminut työurallaan myynnin ja asiakaspalvelun sekä, myynnin- että asiakkuuksien johtamisen parissa. Hän on työskennellyt ManpowerGroupissa palveluliiketoiminnan asiakashankinnassa, myynnin- ja asiakkuuksien johtamisen tehtävissä viimeisen 13 vuoden ajan. Hän kuului myös ManpowerGroup Contact Center Oy:n operatiiviseen johtoryhmään viimeiset 8 vuotta. Tapio valmistui vuonna 2011 kauppatieteen maisteriksi Jyväskylän yliopistosta , aineina laskentatoimi, rahoitus ja johtaminen. Aikaisemmat liiketalouden opinnot ammattikorkeakoulussa ja yliopistossa luovat hyvän kehitysalustan kiinteistösijoittamisen maailmaan. Urheilu-uran ja opiskelujen aikana muodostui vahva kipinä ihmisten kanssa yhdessä tekemiseen, vuorovaikutukseen ja sitä kautta myynninmaailmaan.

Työn ohella vapaa-aika kuluu perheen ja liikunnallisten aktiviteettien mm. golffin, koripallon ja metsästyksen parissa.

Photo of Ilari Joensivu

Vuokrauspäällikkö

Ilari Joensivu

ilari.joensivu@samla.fi

+358 45 861 3088

Photo of Ilari Joensivu

Ilari Joensivu

Vuokrauspäällikkö

ilari.joensivu@samla.fi
+358 45 861 3088

Ilari vastaa toimitilojen vuokrauksesta sekä vuokralaisten asiakassuhteiden hoitamisesta ja kehittämisestä.

Ilari on toiminut kiinteistöalalla myynnin ja asiakaspalvelun parissa. Hän on aikaisemmin vastannut Kojamo Oyj:llä asuntojen sekä liiketilojen vuokraamisesta ja toiminut Kojamon kiinteistöjen isännöinti tehtävissä Tampereella.

Ilari suoritti Bachelor of Business Administration -tutkinnon ja valmistui Satakunnan Ammattikorkeakoulusta vuonna 2016, pääaineenaan international business & marketing logistics.

Kokemus kiinteistöalalta sekä positiivinen asenne ja tiimityötaidot tekevät Ilarista tehokkaan yhteistyökumppanin.

Vapaa-ajallaan Ilari lukee ja opiskelee sijoittamisesta. Harrastuksina ovat sulkapallo Mansen Sulka Ry:ssä ja treenaaminen aktiivisesti kuntosalilla.

Photo of Emmi Korpela

Asuntojen vuokraus ja myynti

Emmi Korpela

emmi.korpela@samla.fi

+358 45 121 2965

Photo of Emmi Korpela

Emmi Korpela

Asiakaspalvelupäällikkö, asuntojen vuokraus ja myynti

emmi.korpela@samla.fi
+358 45 121 2965

Emmi vastaa Samlalla asuntojen myynnistä ja -vuokrauksesta sekä vuokravalvonnasta. 

Aiemmissa työtehtävissään mm. Retta Asuntovuokrauksella Emmi on toiminut vuokravälittäjänä hoitaen useampaa asiakkuutta, joihin kuului vakuutusyhtiöitä sekä valtakunnallisia asuntorahastoja. Suomen Vuokrakodeilla toimistopäällikkönä Emmi vastasi laaja-alaisesti toimiston päivittäisistä asioista, asiakaspalvelusta ja ennen muuta hoiti asuntovuokrauksen koko laajan ja monipuolisen tehtäväkentän. Emmi on osallistunut aktiivisesti uudisrakentamisen eri vaiheisiin työmaakokouksista, ennakkomarkkinoinnista asuntojen luovutuksiin.

Kiinteistöalan jatkuvasti muuttuva ja uudistuva tehtäväkenttä, höystettynä sopivasti rutiineilla, ylläpitää Emmin innostusta alalla.

Emmi on valmistunut tradenomiksi Tampereen ammattikorkeakoulusta 2006, pääaineenaan yrittäjyys. Hän on laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV) ja laajentanut ammattiosaamistaan myös sisustusalan opinnoilla.

Vapaa-aika kuluu perheen ja liikuntaharrastusten, kuten juoksun, hiihdon ja laskettelun parissa. Emmi seuraa aktiivisesti myös sisustukseen liittyviä kanavia, vaikuttajia ja julkaisuja.

Photo of Jaakko Koponen

Kiinteistösijoitusjohtaja

Jaakko Koponen

jaakko.koponen@samla.fi

+358 50 552 7925

Photo of Jaakko Koponen

Jaakko Koponen

Kiinteistösijoitusjohtaja

jaakko.koponen@samla.fi
+358 50 552 7925

Jaakko vastaa Samla Capitalin hallinnoimien rahastojen uusista kiinteistöinvestoinneista.

Jaakolla on monipuolinen työhistoria kiinteistösijoittamisen, yrittäjyyden sekä ja yrityskehitystehtävien parissa. Kokemusta kiinteistösijoittamisesta on yli 15 vuoden ajalta ja painottuen viimeisen 10 vuoden ajan toimitilahankkeiden kehittämiseen, tilojen rakennuttamiseen sekä ennen kaikkea vuokranantajana toimimiseen ja omistuskiinteistöjen isännöintiin. Kiinteistösijoittamista on tehty sekä perheyrityksen kautta että yksityishenkilönä.

Tuotantotalouden diplomi-insinöörin tutkinnon (2005) Jaakko on suorittanut Tampereen teknillisessä yliopistossa. Opiskeluiden jälkeen työhistoriaa on yrityskonsultin tehtävistä, teknologiayrityksestä sekä kunnallisista yrityspalveluista ennen kuin kiinteistösijoittamisesta tuli täysiaikainen työ.

Vapaa-aika kuluu perheen ja kauden mukaan vaihtelevien liikuntaharrastusten parissa. Golf on ollut Jaakon pitkäaikaisin harrastus jo yli 30 vuoden ajan.

Photo of Marjukka Jokinen

Hallinto

Marjukka Jokinen

marjukka.jokinen@samla.fi

+358 50 471 0299

Photo of Marjukka Jokinen

Marjukka Jokinen

Talous- ja hallintopäällikkö

marjukka.jokinen@samla.fi
+358 50 471 0299

Marjukka on työskennellyt mm. isännöintitoimistossa taloushallinnon parissa, ja näin ollen asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden asiat ovat tulleet tutuiksi.

Työn ohella Marjukka on suorittanut mm. toimitilajohtamisen korkeakouludiplomin, kiinteistöalan talouspäällikön tutkinnon sekä johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon.

Marjukkaan voit olla yhteydessä kaikissa Samla Capitalin hallinnollisissa asioissa.