Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Photo of Tapio Lyytinen

Sijoittajasuhteet

Tapio Lyytinen

tapio.lyytinen@samla.fi

+358 50 401 1954

Photo of Tapio Lyytinen

Tapio Lyytinen

Sijoittajasuhteet

tapio.lyytinen@samla.fi
+358 50 401 1954

Tapio vastaa Samla Capitalissa sijoittajasuhteista.

Tapio on toiminut työurallaan myynnin ja asiakaspalvelun sekä, myynnin- että asiakkuuksien johtamisen parissa. Hän on työskennellyt ManpowerGroupissa palveluliiketoiminnan asiakashankinnassa, myynnin- ja asiakkuuksien johtamisen tehtävissä viimeisen 13 vuoden ajan. Hän kuului myös ManpowerGroup Contact Center Oy:n operatiiviseen johtoryhmään viimeiset 8 vuotta. Tapio valmistui vuonna 2011 kauppatieteen maisteriksi Jyväskylän yliopistosta , aineina laskentatoimi, rahoitus ja johtaminen. Aikaisemmat liiketalouden opinnot ammattikorkeakoulussa ja yliopistossa luovat hyvän kehitysalustan kiinteistösijoittamisen maailmaan. Urheilu-uran ja opiskelujen aikana muodostui vahva kipinä ihmisten kanssa yhdessä tekemiseen, vuorovaikutukseen ja sitä kautta myynninmaailmaan.

Työn ohella vapaa-aika kuluu perheen ja liikunnallisten aktiviteettien mm. golffin, koripallon ja metsästyksen parissa.

Photo of Ilari Joensivu

Vuokrauspäällikkö

Ilari Joensivu

ilari.joensivu@samla.fi

+358 45 861 3088

Photo of Ilari Joensivu

Ilari Joensivu

Vuokrauspäällikkö

ilari.joensivu@samla.fi
+358 45 861 3088

Ilari vastaa toimitilojen vuokrauksesta sekä vuokralaisten asiakassuhteiden hoitamisesta ja kehittämisestä.

Ilari on toiminut kiinteistöalalla myynnin ja asiakaspalvelun parissa. Hän on aikaisemmin vastannut Kojamo Oyj:llä asuntojen sekä liiketilojen vuokraamisesta ja toiminut Kojamon kiinteistöjen isännöinti tehtävissä Tampereella.

Ilari suoritti Bachelor of Business Administration -tutkinnon ja valmistui Satakunnan Ammattikorkeakoulusta vuonna 2016, pääaineenaan international business & marketing logistics.

Kokemus kiinteistöalalta sekä positiivinen asenne ja tiimityötaidot tekevät Ilarista tehokkaan yhteistyökumppanin.

Vapaa-ajallaan Ilari lukee ja opiskelee sijoittamisesta. Harrastuksina ovat sulkapallo Mansen Sulka Ry:ssä ja treenaaminen aktiivisesti kuntosalilla.

Photo of Emmi Korpela

Asiakaspalvelupäällikkö

Emmi Korpela

emmi.korpela@samla.fi

+358 45 121 2965

Photo of Emmi Korpela

Emmi Korpela

Asiakaspalvelupäällikkö

emmi.korpela@samla.fi
+358 45 121 2965

Emmi vastaa Samlalla asuntojen myynnistä ja -vuokrauksesta sekä vuokravalvonnasta. 

Aiemmissa työtehtävissään mm. Retta Asuntovuokrauksella Emmi on toiminut vuokravälittäjänä hoitaen useampaa asiakkuutta, joihin kuului vakuutusyhtiöitä sekä valtakunnallisia asuntorahastoja. Suomen Vuokrakodeilla toimistopäällikkönä Emmi vastasi laaja-alaisesti toimiston päivittäisistä asioista, asiakaspalvelusta ja ennen muuta hoiti asuntovuokrauksen koko laajan ja monipuolisen tehtäväkentän. Emmi on osallistunut aktiivisesti uudisrakentamisen eri vaiheisiin työmaakokouksista, ennakkomarkkinoinnista asuntojen luovutuksiin.

Kiinteistöalan jatkuvasti muuttuva ja uudistuva tehtäväkenttä, höystettynä sopivasti rutiineilla, ylläpitää Emmin innostusta alalla.

Emmi on valmistunut tradenomiksi Tampereen ammattikorkeakoulusta 2006, pääaineenaan yrittäjyys. Hän on laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV) ja laajentanut ammattiosaamistaan myös sisustusalan opinnoilla.

Vapaa-aika kuluu perheen ja liikuntaharrastusten, kuten juoksun, hiihdon ja laskettelun parissa. Emmi seuraa aktiivisesti myös sisustukseen liittyviä kanavia, vaikuttajia ja julkaisuja.

Photo of Jaakko Koponen

Kiinteistösijoitusjohtaja

Jaakko Koponen

jaakko.koponen@samla.fi

+358 50 552 7925

Photo of Jaakko Koponen

Jaakko Koponen

Kiinteistösijoitusjohtaja

jaakko.koponen@samla.fi
+358 50 552 7925

Jaakko vastaa Samla Capitalin hallinnoimien rahastojen uusista kiinteistöinvestoinneista.

Jaakolla on monipuolinen työhistoria kiinteistösijoittamisen, yrittäjyyden sekä ja yrityskehitystehtävien parissa. Kokemusta kiinteistösijoittamisesta on yli 15 vuoden ajalta ja painottuen viimeisen 10 vuoden ajan toimitilahankkeiden kehittämiseen, tilojen rakennuttamiseen sekä ennen kaikkea vuokranantajana toimimiseen ja omistuskiinteistöjen isännöintiin. Kiinteistösijoittamista on tehty sekä perheyrityksen kautta että yksityishenkilönä.

Tuotantotalouden diplomi-insinöörin tutkinnon (2005) Jaakko on suorittanut Tampereen teknillisessä yliopistossa. Opiskeluiden jälkeen työhistoriaa on yrityskonsultin tehtävistä, teknologiayrityksestä sekä kunnallisista yrityspalveluista ennen kuin kiinteistösijoittamisesta tuli täysiaikainen työ.

Vapaa-aika kuluu perheen ja kauden mukaan vaihtelevien liikuntaharrastusten parissa. Golf on ollut Jaakon pitkäaikaisin harrastus jo yli 30 vuoden ajan.

Photo of Marjukka Jokinen

Talous- ja hallintopäällikkö

Marjukka Jokinen

marjukka.jokinen@samla.fi

+358 50 471 0299

Photo of Marjukka Jokinen

Marjukka Jokinen

Talous- ja hallintopäällikkö

marjukka.jokinen@samla.fi
+358 50 471 0299

Marjukka on työskennellyt mm. isännöintitoimistossa taloushallinnon parissa, ja näin ollen asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden asiat ovat tulleet tutuiksi.

Työn ohella Marjukka on suorittanut mm. toimitilajohtamisen korkeakouludiplomin, kiinteistöalan talouspäällikön tutkinnon sekä johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon.

Photo of Hannu Saastamoinen

Toimitusjohtaja

Hannu Saastamoinen

hannu.saastamoinen@samla.fi

+358 40 573 7514

Photo of Hannu Saastamoinen

Hannu Saastamoinen

Toimitusjohtaja

hannu.saastamoinen@samla.fi
+358 40 573 7514

Hannu on Samla Capital Oy:n toimitusjohtaja ja vastaa kokonaisvaltaisesti Samla Capitalin toiminnasta.

Hannulla on vankka pankkikokemus finanssialalta. Nordea-vuosien aikana (2011-2018) Hannu toimi Järvi-Suomen alueen varajohtajana sekä Nordea Private Bankingissa corporate private bankerina ja sijoitusjohtajana Jyväskylässä. OP Ryhmässä (2007-2011) kokemusta karttui yrityspankkitoiminnasta Helsingistä muun muassa seniorianalyytikon tehtävissä ja Sampo Pankissa (2005-2007) talousasiantuntijan roolissa.

Jyväskylän yliopistossa suoritettuun kauppatieteiden maisterin tutkintoon (2005) sisältyi kansantaloustiedettä, rahoitusta, laskentatoimea ja tilastotiedettä. Lisäksi Hannu on suorittanut APV1-sijoituspalvelututkinnon, APV2-sijoitusneuvojatutkinnon ja Nordea Private Bankingin pankkiirikurssin.

Töiden lisäksi Hannu puuhailee perheensä kanssa sekä lukee johtamisesta ja neuropsykologiasta. Hannuun voi törmätä myös lenkkipolulla, kuntosalilla, hiihtoladulla, golf-kentällä ja suunnistusrasteilla.